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映像紹介

Amazing Cutting 〜 Traditional Techniques of Japan (あんこうの吊るし切り)

Caution!
Tsurushi-giri(cut anglerfish suspended from sticks) is a traditional way to cut up anglerfish. As the chefs' of Kitaibaraki , we are more grateful than most to the anglerfish.
We realize that some people may find this practice disagreeable;
however, we do not accept complaints of any kind.
Thank you for your understanding.

KITAIBARAKI CITY
http://www.ibarakiguide.jp/seasons/an...

「吊るし切り」はあんこうの伝統的な解体方法です。
私たち料理人はあんこうに対して、人一倍感謝の気持ちを持っています。
不愉快に感じる方もいるかもしれませんが、クレーム等は一切受け付けませんので、あら­かじめご了承ください。

制作著作 北茨城市観光協会
ビデオ制作 いばらきネットテレビ

問い合わせ先

このページに関するお問い合わせは北茨城市観光協会です。

〒319-1592 茨城県北茨城市磯原町磯原1630番地

電話番号:0293-43-1111 ファックス番号:0293-43-3030

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  • 【更新日】2020年11月18日
  • 【公開日】2016年3月25日
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