映像紹介
Amazing Cutting 〜 Traditional Techniques of Japan (あんこうの吊るし切り)
Caution!
Tsurushi-giri(cut anglerfish suspended from sticks) is a traditional way to cut up anglerfish. As the chefs' of Kitaibaraki , we are more grateful than most to the anglerfish.
We realize that some people may find this practice disagreeable;
however, we do not accept complaints of any kind.
Thank you for your understanding.
KITAIBARAKI CITY
http://www.ibarakiguide.jp/seasons/an...
「吊るし切り」はあんこうの伝統的な解体方法です。
私たち料理人はあんこうに対して、人一倍感謝の気持ちを持っています。
不愉快に感じる方もいるかもしれませんが、クレーム等は一切受け付けませんので、あらかじめご了承ください。
制作著作 北茨城市観光協会
ビデオ制作 いばらきネットテレビ
問い合わせ先
このページに関するお問い合わせは北茨城市観光協会です。
〒319-1592 茨城県北茨城市磯原町磯原1630番地
電話番号:0293-43-1111 ファックス番号:0293-43-3030
メールでのお問い合わせはこちらアンケート
北茨城市観光協会ホームページをより良いサイトにするために、皆さまのご意見・ご感想をお聞かせください。
なお、この欄からのご意見・ご感想には返信できませんのでご了承ください。